TOIMITUSEHDOT

SOPIMUS JA KAUPPA

Sopimus / kauppa katsotaan ostajan ja myyjän välillä syntyneeksi, kun ostaja on hyväksynyt myyjän tarjouksen (esim. hyväksymällä verkkokaupan toimitusehdot ja tekemällä tilauksen).

TOIMITUSAIKA

Toimitamme tilaamanne tuotteet postin kuljetettavaksi 3-5 työpäivän kuluessa. Erillistilattavissa tuotteissa toimitusaika on mainittu erikseen. Kaikki tilatut tuotteet pyritään toimittamaan yhdellä kertaa. Mikäli jokin tilatuista tuotteista on varastosta tilapäisesti loppunut tai kyseessä on tuote, joka hankitaan ainoastaan asiakkaan tilauksen perusteella ja tuotteen toimitusajan odotetaan olevan yli 10 vrk, toimitetaan varastossa olevat tuotteet heti ja muu osa tilauksesta omana toimituksenaan ilman erillisiä kuluja heti tuotteiden saavuttua myyjän varastoon. Paketti tulee noutaa postista saapumisviikon ja sitä seuraavan kahden täyden kalenteriviikon aikana. Mikäli asiakas ei nouda lähetystä määräajan puitteissa postista, palautuu lähetys meille.

TOIMITUSTAVAT JA TOIMITUSPAIKKA

Itella

Tuotteet toimitetaan lähimpään postitoimipaikkaan tai muuhun asiakkaan valitsemaan toimitusosoitteeseen. Eli asiakas voi halutessaan tilata tuotteet suoraan esimerkiksi lahjan saajalle. Toimitamme tilauksia vain Suomeen. Mikäli toimitusosoite on eri kuin maksajan osoite, emme toimita tilauksia laskulla.

Nouto Jyväskylän liikkeestämme

Voit noutaa tuotteesi Jyväskylän liikkeestämme sen aukioloaikana (ma-pe klo 10-18, la 10-16). Tällöin maksat vain tuotteen hinnan ja säästyt postimaksuilta.

TOIMITUSKULUT

Tilauksen toimituskulut ovat 1,90 eur – 42,00 eur / tilaus, riippuen tilauksen koosta ja tilaustavasta. Tilaus toimitetaan edullisimmalla mahdollisella tavalla, joko kirjeenä tai postipakettina toimitettuna lähimpään postin toimipisteeseen. Toimituskulujen osuuden näet aina ennen kuin vahvistat tilauksen. Mikäli tilauksen kulut ylittävät aiemmin mainitun ylärajan, olemme yhteydessä teihin ennen tilauksen lähettämistä. Toimitamme tilauksia vain Suomeen.

MAKSUTAVAT

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Nostalgia Line Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytail Oy.

Paytrail Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oy on myös maksun saaja.
Paytrail Oy, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Maksaminen tapahtuu aina suojatun yhteyden kautta ja on turvallista.

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Laskutus tai osamaksu

Laskutus- ja osamaksupalvelun toteuttaa Collector. Collector-laskuasiakkaana voit tehdä ostoksia laskulla aina 1000 euroon asti. Laskuun lisätään toimituskulujen lisäksi laskutusmaksu, joka on 3 euroa. Laskun maksun tapahtuessa maksuehtojen mukaisesti muita kustannuksia ei tule. Jos laskun maksu viivästyy, peritään 5 euron viivästysmaksu. Laskuasiakkaan tulee olla 20 vuotta täyttänyt. Luottotiedot tarkistetaan. Laskuasiakkaana voit valita kaksi maksutapaa. Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa sen 24 kuukaudelle, jolloin sinusta tulee automaattisesti tiliasiakas. Tiliasiakkaalla on mahdollisuus jakaa lasku eriin oman taloudellisen tilanteensa mukaisesti, kuitenkin enintään 24 kuukaudelle. Laskuun lisätään korko (1,71%) ja laskutusmaksu, joka on 3 euroa.

Tilisiirto

Voit maksaa tilauksen myös ennakkoon tilillemme laskussa olevalla viitenumerolla. Toimitamme tällöin tuotteet heti, kun näemme maksusuorituksen tilillämme. Jos laskua ei makseta eräpäivään mennessä, peruutetaan tilaus. Jos tarvitsette lisää maksuaikaa, ottakaa yhteys asiakaspalveluumme ennen eräpäivää.

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN

Mikäli haluatte peruuttaa tilauksenne ja toimitusta ei ole vielä annettu postin kuljetettavaksi, niin voitte peruuttaa sen ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@sisustusnostalgia.fi tai puhelimitse 040 413 0072. Jos toimitus on jo annettu postin kuljetettavaksi, tulee teidän toimia palautusohjeen mukaisesti. Ostaja voi peruuttaa tilauksen vain myyjän suostumuksella. Sovituista varastotuotteiden peruutuksista hyvitetään enintään kahdeksankymmentä (80) prosenttia. Välitystuotteita, jotka myyjä on hankkinut nimenomaan ostajaa varten, koskevia palautuksia ei hyväksytä. Tilaaja vastaa aina myös henkilökohtaisesti maksun suorittamisesta.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Kaikilla tuotteillamme on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä myyntipakkauksessaan. Mahdolliset käyttöohjeet tulee olla myös mukana. Noutotilauksena ostetut tuotteet tulee palauttaa Sisustus Nostalgian liikkeeseen. Verkkokaupastamme tilattu tuote palautetaan Sisustus Nostalgiaan postin kautta asiakaspalautuksena. Asiakaspalautuksena tehty palautus on asiakkaalle maksuton. Tulostakaa tämä kaavake tai kopioikaa tiedot paperille ja liittäkää palautuksen mukaan. Merkitkää lähetteeseen haluatteko palauttaa tuotteen vai vaihdatteko sen toiseen tuotteeseen.

Palautusosoite:
Nostalgia Line Oy
Asiakaspalautus
Puistokatu 2
40100 Jyväskylä

Kuluttajansuojalain mukaisesti palautamme teille maksetun kauppahinnan. Pankin verkkomaksulla maksettujen tuotteiden palautukset maksamme vain tilaajan omalle pankkitilille. Ilmoittakaa tilinumeronne palautuksen yhteydessä. Luottokortilla tilattujen tuotteiden summa hyvitetään luottokorttitilillenne. Vaihtaessanne tuotteita hyvitämme palautuksenne arvon tilauksenne loppusummasta. Palautamme ylimääräiset rahat, jos palautuksen määrä on suurempi kuin tilaamanne uuden tuotteen tai tuotteiden arvo. Maksamme hyvitykset viimeistään 14 vuorokauden kuluttua palautuksesta. Mikäli tilaamanne tuote on virheellinen, ottakaa mahdollisimman pian yhteyttä asiakaspalveluumme.

Myyjän vastuurajoitus

Kaikki tuotetiedot annetaan aina sitoumuksetta. Oikeus hinnoittelu- ja tuotetietovirheisiin varataan. Myyjä ei vastaa viivästyksestä, johon hän ei kohtuudella ole voinut vaikuttaa. Myyjän vastuu kaikissa tapauksissa – mukaan lukien tuotteen huono saatavuus - rajoittuu enintään kaupan peruuntumiseen ja purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen maksettujen rahojen palauttamiseen.

LUNASTAMATTOMAT LÄHETYKSET

Lunastamattomista lähetyksistä veloitamme posti- ja varastoon palauttamistyöstä aiheutuneet kulut asiakkaalta jälkikäteen (Kuluttajansuojalaki 5. luku) sekä lisäksi normaalit laskutus-, huomautus- ja perimiskulut. Tämä koskee vain laskulla toimitettavia tuotteita.

ARVONLISÄVERO

Kaikkien tuotteiden hintaan sisältyy arvonlisävero, joka on 24 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

ASIAKASREKISTERI

Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste.

Sisustus Nostalgia Logo

Paytrail

Facebook Logo


Nostalgia Line Oy
Y-tunnus 2047805-2
Torikeskus, 1.krs, Yliopistonkatu 36
40100 Jyväskylä, Finland
puh. 040 413 0072
sähköpostiosoite info@sisustusnostalgia.fi


ma-pe 10:00 - 17:00
la 10:00 - 15:00
su suljettu