Palaute

Tällä lomakkeella voit lähettää meille palautetta, kysymyksiä, kehuja, haukkuja, parannusehdotuksia tai ihan vaikka terveisiä.

Kerro mielipiteesi Nostalgian valikoimasta, palvelusta, mitä sisustustuotteita haluaisit Nostalgian valikoimiin lisäksi.

Pidätämme oikeuden julkaista lomakkeen kautta lähetettyjä palautteita. Jos haluat että palautettasi ei julkaista, mainitse siitä palautteen yhteydessä.

Sähköpostiosoite

Nimi

Palaute


Alla muutamia poimintoja saamastamme palautteesta

"Ihana kauppa"

"Tykkään tavaroidenne tyylistä ja lahja ideoihin saa helposti apua kysymällä. Hinnatkin esineissä ovat kohdallaan. Nettikauppa on selkeä käyttöinen :)"

"Kaikki niin ihanaa:)"

"Moikka!
Kerrankin nettikauppa, jossa harvinaisen selkeä ryhmittely tuotteittain, ison iso plussa! Ei tarvitse veikkailla mitä tilpehöörit tms otsikko mahtaa pitää allaan. ;) Helppo tsekata valikoima, ja vaikka käynkin myymälässä asioimassa, voi nopeasti tarkastaa kotona alustavasti löytyykö juuri oikeaa tuotetta. :)"

"Hyvältä näyttää:) Täytyy heti rekisteröityä, on shoppailu paljon helpompaa:)))"

"Todellakin Jkl:n romanttisin puoti :)"

"aivan ihania juttuja kaikki!!! =)"

"Tänään tuli tilaamani paketti postissa ja kaikki tuotteet olivat yhtä kivoja kuin kuvissakin. Suuret kiitokset myös nopeasta tekstari-vastauksesta, tämmöinen palvelu lisää heti paljon asiakkaan luottamusta. Toivottavasti pääsen joskus Jyväskylään niin tulen vierailemaan liikkeessänne myös paikan päällä!"

"Aivan ihania sistustukseen käytettäviä tuotteita, näitä haluaa omaan kotiin!"

"Kyllä yks lahjakortti menis nopsaan, ihana uusi tuttavuus tämä putiikki!"

Sisustus Nostalgia Logo

Paytrail

Facebook Logo


Nostalgia Line Oy
Y-tunnus 2047805-2
Torikeskus, 1.krs, Yliopistonkatu 36
40100 Jyväskylä, Finland
puh. 040 413 0072
sähköpostiosoite info@sisustusnostalgia.fi


ma-pe 10:00 - 17:00
la 10:00 - 15:00
su suljettu